Newborn Shoot

NewbornShootWM72

Newborn Shoot € 100,-

Wanneer jullie graag een Newbornshoot willen laten maken, is het raadzaam om al tijdens de zwangerschap contact met mij op te nemen.
De kans dat ik dan volgeboekt ben is een stuk kleiner, omdat ik er dan rekening mee houd dat er een newbornshoot aan gaat komen.
Een fotoreportage van je pasgeboren kindje kun je het beste laten maken wanneer je kindje tussen de 5 en 10 dagen oud is.
Ze slapen dan nog veel en laten zich makkelijker in de mooiste houdingen leggen.
Geduld is een schone zaak bij baby’s, dus nemen we hier ook alle tijd voor.
De fotoshoot kan makkelijk een aantal uren gaan duren, omdat het gewoon prettiger is dat alles rustig verloopt. Wanneer uw kindje dan ook gevoed moet worden, is hier voldoende tijd voor.
Om het voor u als ouders van een pasgeborene zo aangenaam mogelijk te houden, worden de fotoshoots bij u thuis verzorgt.
Geen stress voor de ouders van alle spullen die mee moeten en voor uw kindje heerlijk slapen in een warme, vertrouwde omgeving

  • Alle afbeeldingen worden professioneel nabewerkt.
  • 5 digitale foto’s op hoge resolutie naar keuze!
  • Downloadlink met de gemaakte afbeeldingen en klein logo op lage resolutie om uit te kiezen. Ook voor gebruik op social media.

Uiteraard is het mogelijk om extra foto’s, canvasdoeken of digitale beelden (op hoge resolutie) na te bestellen.
Klik hier voor de prijzen.

Klik voor een afspraak

 

Reiskosten binnen een straal van 10 kilometer van postcode 1354 JN zijn kosteloos, daarbuiten berekenen wij € 0,35 per kilometer. Tevens worden eventueel gemaakte parkeerkosten op locatie in rekening gebracht.